Profesionalne transportne usluge

063/623-654 035/8638-227
Transportni centar : - 8:00h - 16:00h

O nama

O nama

BAS PROMET JAGODINA

Kompanija BAS-PROMET je osnovana sada već daleke1993. godine od kada beleži samo uspehe u poslovanju. Delatnost BAS PROMET firme je TRANSPORT I TRGOVINA. Takođe naš fokus je i na distribuciji cementa domaćih proizvođača i organizacija teretnog šleperskog transporta na teritoriji REPUBLIKE SRBIJE.

Višedecenijsko poslovno iskustvo u pružanju usluga šleperskog prevoza robe, postavilo nas je u jednu od vodećih firmi na području drumskog transporta u Srbiji. Kontinuiranim razvojem i uspešnim poslovanjem stvorili smo imidž pouzdanog poslovnog partnera koji svojim profesionalnim odnosom prema poslu doprinosi brzom i sigurnom tranportu robe.

Naši partneri znaju da je BAS PROMET firma koja u bilo kojem trenutku može odgovoriti svim izazovima i zahtevima koji se stave ispred nas. Iz tog razloga smo stekli status dugogodišnjeg partnera brojnim renomiranim kompanija iz Srbije.

Želimo da kompanija BAS PROMET bude sinonim za sigurnost, pouzdanost i kvalitet u poslu kojim se bavimo. Naš cilj je da održimo imidž inovativnog i cenovno prihvatljivog partnera koi pruža usluge šleperskog prevoza koji kvalitetom premašuje očekivanja svojih klijenata. Naša misija je implementiranje inovativnih rešenja koja osiguravaju konstantni rast kvaliteta naših usluga na domaćem tržištu.

transport robe u srbiji sleperom

Želite da sarađujemo?

bas promet o nama

Zašto mi?

Lider u oblasti šleperskog prevoza u zemlji i regionu

Na tržištu transporta učestvujemo sa više od 500 kamiona – šlepera, na pravom mestu i uvek na vreme. Bas promet stavlja svojim klijentima na raspolaganje sve svoje potencijale i ulaže sve svoje znanje i iskustvo da bi pružio usluge u oblasti posredovanja i distribucije robe. Specifičnost usluge nalaže i uspostavljanje izvesnih opštih uslova poslovanja. Njihova svrha je uspostavljanje jasnih i obavezujućih pravila za klijente i našu kompaniju, koji se primenjuju u svakoj fazi tog odnosa. Osim ukoliko u pisanom obliku izričito nije ugovoreno nešto drugačije. U svakoj prilici postupaćemo kako to zahtevaju interesi klijenta i sa pažnjom dobrog privrednika.

Tržište je veoma fragmentisano, sa malim brojem flota i drugim brojem samostalnih delatnosti. Industrija transporta i logistike se konstantno suočava sa promenama, poljavljuju se novi poslovni modeli, očekivanja kupaca i tehnologije, a digitalizacija svih procesa je definitivno jedan od glavnih trendova u logistici. To je ono što proces čini bržim, transparentnijim i lakšim klijentima, a kompanije konkurentnijim. Ovakvo koncentrisanje delatnosti omogućava da brzo i efikasno reaguje na potrebe klijenata.

NAŠ TIM

Naš visokoobrazovani i iskusni kadar u saradnji sa vodećim stručnjacima u oblasti transporta, knjigovodstava i prava, s velikim znanjem u kompletnom procesu izvor su naše kompanije koja nas čini u poslovanju sigurnim, stručnim, fleksibilnim i prilagodljivim za potrebe svih izazova naših klijenata i sposobnim da pružimo brzu i učinkovitu uslugu na najvišem nivou u svakom momentu.

dragan milosevic bas promet
Dragan Milošević
Direktor

dijana milosevic bas promet
Dijana Milošević
Finansijsko - kadrovski odsek

jelena milosevic bas promet
Jelena Milošević
Poslovna psihologija

jagoda milojkovic bas promet
Jagoda Milojković
Menadžer transporta

sandra milanovic
Sandra Milanović
Poslovni koordinator

maja petrovic lujic bas promet
Maja Petrović-Lujić
Računovodstvo

Dijana Jovanovic bas promet
Dijana Jovanović
Pravnik

Jelena Nikolic BAS promet
Jelena Nikolić
Operater

Sara Petrovic BAS promet
Sara Petrović
Operater

Marija Milenkovic
Marija Milenković
Operater

Marijana Ilic
Mirjana Ilić
Operater

Tijana Jovanovic
Tijana Jovanović
Operater

nikola velirmirovic
Nikola Velimirović
Operater

vizija racunovodstvo
Vizija Računovodstvo

advokatska kancelarija Fila
Advokatska kancelarija Fila

GBD LAW
Advokatska kancelarija GBD LAW

bas promet jagodina

PRIZNANJA

Naša kompanija poseduje mnogobrojne sertifikate i priznanja

bas promet priznanja
bas promet priznanja
bas promet priznanja
dunav osigiuranje plaketa bas promet
bas promet