Kompanija Bas promet: Preciznim i sigurnim poslovanjem do uspeha

bas promet priznanje top 100 firmi

Kompanija Bas promet je osnovana 1993. godine i bavi se transportom i trgovinom, distibucijom cementa domaćih proizvođača i organizacijom teretnog transporta na teritoriji Republike Srbije. Za 100 najvećih u Srbiji govore o svojim uspesima u poslovanju.

Kada se spomene kompanija Bas promet, šta biste naveli kao najznačajnije odlike?
Kompanija Bas promet je osnovana 1993. godine otkada beleži samo uspehe u poslovanju. Delatnost firme je transport i trgovina, distibucija cementa domaćih proizvođača i organizacija teretnog transporta na teritoriji Republike Srbije.

Na šta ste najviše ponosni u dosadašnjem poslovanju?
Poslovna sposobnost kompanije se ogleda u korektnom poslovanju i dugoročnoj saradnji sa drugim preduzećima, velikim brojem kupaca i dobavljača. Ponosni smo na poverenje naših kupaca i dobavljača, stečeno dugogodišnjim korektnim, preciznim i sigurnim poslovanjem. U stopu pratimo inovacije na tržištu, te u svakom trenutku možemo na efikasan, brz i siguran način da izađemo u susret našim komitentima.
Drumski transport tereta ima izuzetno veliku važnost za društvo i privredu u Republici Srbiji. Objedinjujući potražnju prevoza i ponudu robe na tržištu šleperskog transporta činimo obradu podataka na jednom mestu, gde pri tome možemo da u svakom momentu pružimo posredničku ulogu u teretnom transportu. Profesionalnost je u našem poslovanju na prvom mestu, da na brz, siguran i kvalitetan način pružimo usluge našim komitentima. Naše mogućnosti su da postavimo slobodno vozilo na utovar u bilo kom momentu na teritoriji Republike Srbije. Sigurnim poslovanjem na tržištu činimo stalni napredak u poslu neprekidnim napredovanjem, čime smo stekli najvišu bonitetnu ocenu. Bas promet je firma koja je korektna i sigurnim poslovanjem je vremenom izgradila prepoznatljivi brend poslovanja koji uliva sigurnost i poverenje kod poslovnih partnera.

bas promet priznanje top 100 firmi

Kompanija Bas promet je dobitnik brojnih sertifikata i priznanja. Koje priznanje biste posebno izdvojili?
Sva priznanja su nam vredna i draga jer svako od njih ima svoju vrednost i značaj. Godine rada našeg preduzeća pratila su brojna priznanja poput “100 najvećih u Srbiji”, “Firma od poverenja”, “Elite”, “Company Wall”, “Privredna komora Srbije”, “Digital Certificate”, “Partnerstvo za stabilnu budućnost” i mnoga druga. Izdvojili bismo poziv kompanije “Visa” 2019. godine. Učesnici smo i na događaju 19th Serbian Economic Summit u Beogradu. Jako nam je drag poziv i prijem u Kraljevskom dvoru kralja Aleksandra II i Princeze Katarine.

Kako je pandemija koronavirusa uticala na vaš rad i koliko ste morali promeniti način poslovanja?
Pandemija koronavirusa koja je zadesila čitav svet nosila je sa sobom neizvesnost iz dana u dan, privreda je stagnirala na globalnom nivou, tako da je bilo potrebno prilagoditi način poslovanja merama koje je Vlada donosila. Činjenica da su se posledice koronavirusa odrazile na privredni rast i trgovinu iziskivala je česte korekcije. Stručni tim koji radi na poslovima transporta je ulagao maksimalnu profesionalnost kako bi se transport nesmetano obavljao. Globalna pandemija je proizvela masovne posledice u svim oblastima delatnosti, jedna od tih posledica je bila i nezaposlenost, ali naša kompanija nije dozvolila da do toga dođe. Poštujući sve mere koje su u datom trenutku bile na snazi ulagali smo maksimalni trud kako bismo što profesionalnije obavljali posao.

bas promet priznanje top 100 firmi

Kakvi su rezultati rada u prvom kvartalu 2021. godine i šta očekujete u narednom periodu?
Ekonomski gledano, Republika Srbija u ovoj godini ostvaruje značajne rezultate, te shodno tome slobodno možemo reći da u narednom periodu očekujemo uvećanje posla. Rezultati su konstantni i u kontinuitetu očekujemo profitabilnost i povećanje prometa u 2021. godini, kao što je bilo u prethodnom periodu.

Leave Comment